5 tillfällen 1,5h
Datum: 8/3, 22/3, 29/3, 5/4 & 19/4 (uppehåll 15/3 & 12/4)
Tid: 11.00-12.30
Pris: 799kr (Endast 6-8 deltagare)
Ingår: Fika, kursmaterial
Plats Hundspektra i Borås
Förkunskapskrav: Föreläsning klickerintro, Denna kurs bygger vidare på kursen klickergrund men du som redan har vana av klickerträning på annat sätt kan också gå kursen. Har du missat föreläsningen? går den att boka till för endast 100kr!

I denna roliga intensiva kurs lär ni er massor av utmanande tricks. det kan till exempel vara att ta upp föremål, dra föremål, gå under eller över, torka av tassarna, städa, gå till en target, gå runt föremål och snurra runt! I trickskursen använder vi en klicker för att markera rätt beteende. Förutom att tricksträning är så fantastiskt roligt för er båda så bidrar det till bättre koordination, styrka och balans hos hunden. Tricksträning bygger upp relationen med hunden och förstärker bandet mellan hund och människa, träningen förbättrar din timing och förmåga att använda effektiva belöningsmetoder, vilket är en viktig nyckel för att nå uthållighet och motivation hos hunden och ett bra resultat.

För att vi som tränare också ska hålla uppe motivation och fokus samt ha ett extra roligt mål att sikta mot så kan man samla poäng på övningarna i kursen. Alla som går kursen får förstås ett kursdiplom som ingår i kurskostnaden. Efter kursen kan man även om man vill få diplom och en titel på sin hund som NTD ”Novice trick dog” mot en avgift genom organisationen Do More With Your Dog.

Hoppas vi ses!

Klickercenter i samarbete med Hundspektra

Detaljer

Börjar:
mars 8
Slutar:
april 19
Pris:
799kr
Evenemangskategori:
Aktivering/Klicker

Plats

Hundspektra – Agilityhallen
Hållingsgatan 15, 50435, Borås

(null)

x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield