Ibland är det förenat med skrämselhicka och nervös väntan när man har hundar, speciellt valpar och unghundar.
Jag tänker på när man har en hund som har extra stort bitbehov som tex en valp som då vill gnaga och bita på allt möjligt. Skor, strumpor och leksaker kan bli märkta med bithål men än värre hamna i munnen eller om du inte hinner få ut det ut munnen snabbt.. hamna i magen på hunden..

Det är en period i hundens liv när man får ha extra mycket koll på alla saker omkring, var man lägger dem och vilka som kan vara nåbara och särskilt intressanta för hunden när den får en stund för sig själv om man lämnar den ensam hemma en stund.
Min ena hund hade lyckan med sig flera gånger att det ändå gick bra då han lyckats kasta sig över något han inte skulle ha.. och ut med bajset har det till slut kommit ut allt från en del av läderkopplet till foliepappersbit från choklad..

En lite ” rolig” historia eller hur man nu ser på saken, sådär efteråt i alla fall eftersom hunden klarade sig, efter en jobbig bukoperation, är då en golden retriever som kom in på ett djursjukhus tillsammans med matte som just varit bortrest några dagar, hade symtom på magsmärtor och förstoppning, visade sig haft en BH i magen… Döm om mattes förvåning och blandade känslor då BH:n visade sig att inte vara hennes.. ( mannen hade varit otrogen och kärestan hade glömt kvar BH:n hos mannen..)

20131007-211954.jpg

x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield