Igår gick vi i den kolsvarta natten du och jag, under en helt fantastisk stjärnhimmel. Jag släppte tankarna fritt och delade dem med dig, vem lyssnar väl bättre än en hund.. Du finns ju alltid där för mig när jag behöver.. Du blir aldrig trött på mina ord. Din blick var uppmärksam och nyfiken. Om jag lät
ledsen så skyndade du genast till min sida för att stötta..
Det var så mörkt när vi kom till skogen men du höll dig bredvid och höll koll på alla faror, en uggla som hoade och ett rådjur som osynligt hastade iväg medan grenarna under den knakade, då blev vi lite rädda tillsammans, det kunde ju varit något värre. Du gav mig ändå trygghet då du vaktade mig.

Jag vet hur tomt det skulle kännas utan dig i mitt liv, jag har förlorat en älskad hund förut, vet hur det känns och vill ha dig kvar länge till..
På något sätt ger du alltid mer än du får. Jag tar hand om dig och finns där så mycket jag kan men du ger ändå mer.. Trots att du betyder så mycket kan jag ändå bli besviken på dig, kanske arg inom mig och du känner det. Men du.. Du skulle aldrig bli arg på mig, du visar alltid bara glädje och kärlek hur tråkig eller trött jag än är. Och du är alltid lika översvallande glad när jag kommer hem.

Som de sjunger i en sång..
det känns så skönt att komma hem för när du ser mig blir du lycklig

Jag hoppas jag kan ge dig allt du behöver hela tiden ända tills den dag vi måste skiljas. Och komma ihåg att ge dig den tid och uppmärksamhet du behöver. Leka lite mer med dig och gosa med dig så mycket jag kan.

Min älskade hund, du är så värdefull. Låt mig aldrig glömma det…

20130201-085843.jpg

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →