Ibland kan man ju inte låta bli att prata om sina underbara hundar, hur de mår, saker de gjort och sådant man är orolig för. Det är precis som när man fått barn, man vill gärna prata om den lilla bebben, hur den mår, äter och lustiga historier om det lilla underverket. Och inte minst om blöjbyten.
Men så finns det förstås inte alltid någon som vill lyssna just då. Av någon anledning tycker inte alla att det är lika skoj att diskutera och förundras i denna värld som just då tar upp dina tankar i alla fall.

Så när man är lite orolig en dag för sin lilla voffsings mage och behöver prata om det eller vill utreda vilket koppel som är bäst så kanske andra inte är särskilt intresserade. Då är det så himla skönt när man sammanstrålar med en person som är i samma situation och känner igen problemen. Vill man prata bebbe är det lyckosamt om någon annan omkring fått bebbe ungefär samtidigt. Ingen annan orkar höra för hundrade gången om hur dåligt bebben sovit.
Och detsamma gäller om man skaffat valp. Lyckan är dock gjord om det finns någon annan just då som också grubblar över sin valps jobbiga beteende, om du också har en valp som ställer till med saker du inte är helt nöjd med. Eller så kan ni tvärtom le i samförstånd över hur underbart det är med en valp som hittar på så mycket som roar oss och hur fantastiskt duktiga de redan har blivit.

Jag får ofta höra att jag pratar för mycket om olika saker. Just nu är jag ibland särskilt upptagen i tankarna med ämnet hundfoder och alla är verkligen inte lika intresserade att höra om hur många skadliga ingredienser det finns i ett visst foder eller om att något foderföretag inte vågar märka produkten med ursprungsland för tillverkningen.
Så om man egentligen inte vill lyssna så bör man passa sig för att börja prata om foder med mig.. Haha! Det kan bli en långvarig utläggning. Om du nu inte verkligen är intresserad!

20130925-082546.jpg

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →