Det sägs att livet är summan av alla beslut du tar.. Beslut i stort och smått. Även de där besluten du tar i en av de roligaste delarna av livet, nämligen ute på agilitytävlingar!

När du står där ute på en agilitybana vid en tävling så ser du kanske de olika möjligheterna du har att göra avgörande vägval. Eller så är du en person som bara ser EN rätt väg. Vilken väg du väljer kan vara rätt för dig men fel för någon annan beroende på grunderna för hur du väljer. Så titta inte så mycket på vilken väg andra tar. Kanske någon tänker främst på snabbaste linjen, någon annan på säkraste vägen för att undvika att hunden tar en fälla, någon väljer en väg som sparar på hundens kropp lite mer..
Ser du fällan bakom , för att du har en hund som gärna drar iväg dit? Eller är du en person som förbannar dig efteråt och säger ”varför tänkte jag inte på den fällan?”
Eller så kanske du är någon som tycker att fällor inte finns, bara rätt vägar. I vilket fall som helst.. lita på dig själv och din hund i första hand!

Det är en av härligheterna och utmaningarna i agility, att små beslut kan vara så avgörande för resultatet. Och vi möter rätt ofta banor som verkligen är kluriga men ändå roliga och som sätter din beslutsförmåga på prov!

20120704-213104.jpg

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →