Dessa agilitykurser kommer jag att hålla inomhus i höst på HallåHund i Hyssna. Anmälan är öppen, gå in på HallåHund,se för mer information

Agility Fortsättning
När du och din hund börjat få en lite bättre förståelse för hur varje hinder ska utföras och du själv klarar att styra den över hindren och i enkla svängar är det dags för fortsättningskursen i agility. Vi jobbar mer med att få hunden säkrare, snabbare och mer motiverad. Det ska vara roligt för både förare och hund! Vi ökar svårighetsgraden med längre och olika typer av kombinationer och har lite större fokus på ett bättre och noggrannare utförande av starter, handling, framför/bakombyten, kontaktfält och slalom. Vi övar på släppande och hindersug för att få hunden mer självständig. Under kursens gång får ni även lära er hur ni tar hand om er agilityhund på bästa sätt för att förebygga slitage och skador. Målet är att ni ska kunna känna igen och kunna utföra de vanligaste typerna av kombinationer. Vi avslutar kursen med en rolig och utmanande bana!
Agility Fortsättning – startar 29/10 (kurskod AGFO)
Var: HallåHund, Bollebygdsvägen 1, 511 68 Hyssna
När: Måndagar, 29/10, 12/11, 26/11, 10/12, 7/1, 21/1
Tid: 18.00-19.30
Pris: 1.295:-
Instruktör: Tiina Pakkanen
Antal: Max 6 personer
Agility inför Tävling
Kursen är främst för dig som vill skaffa dig lite mer kunskaper och erfarenhet hos dig och din hund innan du börjar tävla men också för dig som redan tävlat ett tag men vill träna mer på tävlingsnivå. Här är självförtroende, hindersäkerhet, fart och glädje i fokus för både dig och din hund. Målet är att klara en bana med bra flyt. Vi tränar på att få hunden mer självständig så du kan handla den på distans när det behövs och så den utför kontaktfält lite mer på egen hand. Vi tränar på att ni ska klara lite svårare slalomingångar, fällor och på att ni ska bli tydligare och snabbare i er handlingsteknik och att kunna variera den efter behov. Vi förbereder hunden för att klara störningar som kan förekomma på tävling. Vi tränar på både svåra och lätta kombinationer så det blir utmanande ibland men även lätt ibland för att behålla fart och motivation hos hunden. Vi avslutar med en liten träningstävling! Under kursen lär ni er även vad man ska tänka på vid tävling, tävlingsregler, att läsa linjer och planera banan och hur vi bygger upp hundens fysik och kondition så den klarar att tävla utan för stora påfrestningar.
Agility inför Tävling – startar 29/10 (kurskod AGTÄ)
Var: HallåHund, Bollebygdsvägen 1, 511 68 Hyssna
När: Måndagar, 29/10, 12/11, 26/11, 10/12, 7/1, 21/1
Tid: 19.45-21.15
Pris: 1.295:-
Instruktör: Tiina Pakkanen
Antal: Max 6 personer

20120906-124102.jpg

x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield