Trixkurs för valpar är på 5 tillfällen x 1h + Första tillfället är en Föreläsning 2,5h
Datum: 1/3 11.00-13.30 – Föreläsning. Sedan: 8/3, 22/3, 29/3, 5/4 & 19/4 (uppehåll 15/3 & 12/4)
Tid: 13.00-14.00
Pris: 749 kr (endast 6 deltagare)
Ingår: Kursmaterial
Plats : Hundspektra i Borås
Förkunskapskrav: föreläsning klickerintro

Öppen för valpar t.o.m. 10 månader.

Kursupplägg:

Bästa starten för dig och din valp! I trickskursen får du och din valp göra många olika roliga tricks och genom det utveckla ert samarbete. Samtidigt får din valp mer fokus och blir mer motiverad att lära sig nya saker. I denna kurs använder vi en klicker för att markera rätt beteende. Tricks ni lär er i kursen kan till exempel vara att följa en target, gå upp med framtassarna på ett objekt, gå slalom mellan benen, backa, vinka hejdå, stå med alla tassarna i en låda, be en bön och putta på föremål.

Tricksträning bygger upp relationen med hunden och förstärker bandet mellan hund och människa, träningen förbättrar din timing och förmåga att använda effektiva belöningsmetoder, vilket är en viktig nyckel för att nå uthållighet och motivation hos hunden och ett bra resultat.

För att vi som tränare också ska hålla uppe motivation och fokus samt ha ett extra roligt mål att sikta mot så kan man samla poäng på övningarna i kursen. Alla som går kursen får förstås ett kursdiplom som ingår i kurskostnaden. Efter kursen kan man även om man vill få diplom och en titel på sin hund som NTD ”Novice trick dog” mot en avgift genom organisationen Do More With Your Dog.

Hoppas vi ses!

Tiina Pakkanen

Klickercenter i samarbete med Hundspektra

(null)

x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield